یادداشت بین الملل؛

مواضع سران اربیل نتیجه هم‌پیالگی با رژیم صهیونیستی

مواضع سران اربیل نتیجه هم‌پیالگی با رژیم صهیونیستی

حال که اراده‌ای در راستای برچیدن لانه‌های فساد موساد و سیا در منطقه شکل گرفته است برخی رهبران احزاب عراقی مو ضع گیری های تندی داشته اند که پذیرفتنی نیست.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل - طاها توفیق: قیام ملت مسلمان عراق در سال ۱۳۶۹ علیه رژیم بعث توسط صدام و ارتش بعث عراق به خاک و خون کشیده شد. در ادامه این تحولات با دخالت شورای امنیت سازمان ملل متحد، جنوب و شمال این کشور در داخل دو مدار جغرافیایی پرواز ممنوع قرار گرفت. از همان ابتدای استقرار منطقه امن سرویس‌های امنیتی کشورهای غربی و رژیم اسرائیل تحت عناوین مختلف و در پوشش‌های گوناگون در این منطقه حضور فعال یافتند. پس از سقوط صدام و تأسیس حاکمیت جدید در عراق، آمریکا بزرگترین کنسولگری خود در جهان را، به وسعت بیست هکتار در شرق شهر اربیل ایجاد نمود. همه مردم می‌دانستند که این یک تأسیسات معمولی نیست.

همانگونه که در خاطرات رهبران قدیمی کُردهای عراق از جمله دکتر «محمود عثمان» سیاستمدار برجسته کُردها آمده است، رهبران شمال عراق خصوصاً مسئولین حزب دموکرات کردستان عراق از دیر باز و از زمان شروع قیام‌های محلی مراوداتی را با سرویس موساد برقرار کرده بودند. با این سابقه ارتباطی پس از استقرار حکومت جدید عراق سرویس جاسوسی رژیم اسرائیل با هدف تهدید امنیت ملی ایران با اطلاع رهبران حزب دموکرات عراق، اربیل را محور فعالیت‌های خود قرار دادند. از همان ابتدای حضور این سازمان جاسوسی-تروریستی در شمال عراق، مستمرا از سوی کشورهای همسایه و دلسوز مردم کُرد عراق به رهبران اقلیم کردستان تذکر داده می‌شد ولی تعدادی از رهبران مغرور اقلیم هر بار به نوعی حضور موساد را در اربیل رد نمودند و هیچگاه نیز موضعی از رهبران پارتی (حزب دموکرات کردستان عراق) علیه موساد و رفتارهای ضد مردمی رژیم اسرائیل تاکنون دیده نشده است که این گواه از یک تعلق خاطر تاریخی بین آنها دارد.

طبق اسناد موجود رد پای اسرائیل با محوریت اربیل در چند سال گذشته در عمده عملیات‌های تروریستی داخل کشور به وضوح دیده شده است. پوشش دادن به اسرائیل و هجمه‌های گسترده و تحریکات قومی در مناطق کُردنشین ایران از جمله رفتارهای ضد امنیتی پارتی علیه منافع ایران می‌باشد. این بد عهدی در حالی صورت می‌گیرد که رهبران پارتی بهتر از هر کسی می‌دانند که موجودیت و تجدید حیات سیاسی آنها مرهون حمایت انقلاب اسلامی از آنها در دهه ۶۰ می‌باشد. رهبران پارتی بهتر از هر کسی تأیید می‌کنند که در دوران آوارگی و دربدری و بی کسی، در شهرهای ایران از جمله کرج و ارومیه و اشنویه و نقده و… چه تکریمی از سوی مسئولین ایرانی به خود دیدند. علیرغم این همه خدمات سخاوتمندانه ایران نسبت به رهبران پارتی، متأسفانه اینک شاهد هجمه‌های سنگین رسانه‌ای و تحریکات قومی در مقابل ایران می‌باشیم که این رفتار خلاف مرام جوانمردی کُردهای عراق می‌باشد.

حال که اراده‌ای در راستای برچیدن لانه‌های فساد موساد و سیا در منطقه شکل گرفته است برخی رهبران احزاب عراقی موضع گیری های تندی داشته اند که پذیرفتنی نیست. اولاً رهبران پارتی که موضوع حمله به لانه‌های جاسوسی را حمله به کیان کُردی به حساب می‌آورند آیا حضور چند ساله ارتش ترکیه با اشغال بیش ار ۳۰ درصد خاک اقلیم کردستان و استقرار حدود ۴۵ پایگاه ثابت و دهها پایگاه متحرک و همچنین حملات هوایی روزانه به روستاهای کردنشین شمال عراق و کشتار مردم بی دفاع کُرد و تخلیه روستاهای مناطق کُردنشین را اهانت به کُردها و تجاوز به حقوق امنیت مردم نمی‌دانند؟! بر کسی پوشیده نیست که تمامی این تجاوزات با اذن و هماهنگی رهبران حزب پارتی و مسعود بارزانی صورت می‌گیرد. حزبی که نه تنها چشم بر این همه ظلم و اجحاف در حق شهروندان کُرد عراق می‌بندد بلکه با عاملان و عامران این تجاوزات پیمان‌های اقتصادی استراتژیک بسته و سرمایه‌های مردم عراق را با همراهی آنها به تاراج می‌برند. این چه یک بام و دو هوای سیاسی است که با قاتلان مردم بی سرپناه کُرد شریک سیاسی و تجاری می‌شوند اما تنبیه دشمنان واقعی مسلمانان و خاصه مردم عراق و شهروندان کُرد را تجاوز به حقوق کُردها می‌نامند؟

دوستان مخلص و دشمنان مفلس همگی اذعان دارند که در شلیک‌های گاه و بیگاه، آشیانه جاسوسان و تروریست‌های صهیونیست مورد هدف قرار می‌گیرد. همان نقاطی که مراکز توطئه و جاسوسی و عامل اصلی آشوب‌طلبان منطقه‌ای از جمله داعش و گروه‌های تکفیری بوده و موجب ویرانی شهرها و روستاهای عراق و سوریه شده اند کسانی که تنبیه ماموران لانه‌های جاسوسی را تجاوز به کیان کُردی می‌دانند چرا از خود نمی‌پرسند چرا هر کجا تجمعی از جاسوسان هست مورد هدف قرار می‌گیرد؟

موضع گیری های برخی رهبران عراقی که خود نیز از سیلی خورده‌های گماشتگان آمریکا و اسرائیل می‌باشند قابل تأمل می‌باشد ضمن اینکه همان نقد وارد بر رهبران پارتی بر آنها نیز وارد است. قبل از هرکسی باید از این شخصیت‌ها پرسید سازمان‌های جاسوسی یهود و آمریکا که دشمن قسم خورده مسلمانان هستند در سرزمین اسلامی عراق چکار می‌کنند؟ هرچند که بر کسی پوشیده نیست این همپوشانی موضعی با اهداف سیاسی و جلب آرا تشکیل دولت جدید در عراق می‌باشد وگرنه عراقی‌های دلبسته به استقلال کشور خود نه باوری به جدایی شمال و جنوب این کشور و نه دل خوشی از حضور سازمان‌های جاسوسی بیگانه در این کشور دارند.

رهبران قومگرای کُرد شمال عراق می‌دانند که هر گونه تحرک مشکوک و هدفمند با محوریت سازمان‌های جاسوسی بیگانه در شمال عراق رصد می‌شود و جمهوری اسلامی ایران همسایگی با آمریکا و رژیم اسرائیل را در شمال عراق بر نتافته و شهروندان کُرد نیز جهت مصون ماندن از خطرات احتمالی، بهتر است از اسکان در نزدیکی لانه‌های جاسوسی در شهر اربیل و دیگر نقاط استقرار نیروهای آمریکایی و اسرائیلی پرهیز کنند.

کد خبر 5448559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • راستگو IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۵
      2 0
      سلام ماازمسولین وسپاه پاسداران میخواهیم بدون مشورت باکسی هرچه پایگاه جاسوسی اسراییل درکردستان عراق هست همه رانابودکنیدازهیچ چیزهم نترسیدملت پشت سرشماست ودرعراق هرکس مخالف هست بدانیدازمانیست یادستش درجیب ال سعودهست یادرجیب امریکاست حالامیخوادهرکه باشدمابرای عراق وکردهاکم نگذاشتیم اینانمک نشناس هستن